Я люблю готувати, що ще сказати. А ще більше люблю балувати своїх улюблених чимось смачненьким і незвичайним. Завжди цікавлюся у чоловіка, що йому приготувати на вечерю. А він як завжди відповідає: «На твій розсуд!». Сьогодні на вечерю я йому вирішила приготувати відбивні по-французьки до картопляного пюре.

Чоловік завжди покладається на мій смак, знаючи, що я непогано готую. Але, погодьтеся, одноманітна їжа дуже набридає, хочеться балувати себе смачною їжею. Тому, щоб страви не приїдалися, я експериментую і намагаюся не повторяться.
Отже, для свого улюбленого м’ясоїда-чоловіка я сьогодні готую відбивні по-французьки. Раніше його мама готувала йому тільки звичайні курячі відбивні, смажені на сковорідці. Ну а я ж дружина, повинна його любити і балувати більше, щоб ні у кого не виникло сумніву в тому, що він голодний.

Інгредієнти:
— 0,5 кг свинячої м’якоті,
— 2 цибулини,
— 2 помідори,
— 100-200 г грибів,
— 200 г твердого сиру,
— майонез ( у мене був «Європейський, я ним задоволена),
— сіль, перець,
— 1 невеликий пучок зелені петрушки.

Приготування:

Я беру свинячу м’якоть. Люблю, коли свіже мяско, а не з морозилки. Але іноді вибирати не доводиться. У сьогоднішньому випадку у мене биток свіжий, тільки з прилавка. І мені здається, свинина чудово підходить для мого страви.

Відрізаю від нього шматки для відбивних.

Потім я їх відбиваю мяско з допомогою молоточка з обох сторін. Викладаю відбивні акуратно на аркуш. Лист попередньо змащую олією.

Цибуля очищаю, мою і ріжу півкільцями.

Відбиті шматочки м’яса я солю і трохи перчимо. Кладу на них ріпчасту цибулю.

Чергу за помідорками. Мою, розрізаю навпіл, витягаю непотрібну серединку, де був хвостик.

Помідор ріжу і кладу зверху лука.

Тепер грибочки. Мию, чищу від забруднень, ріжу дрібно.

Кладу зверху помідори, який покрила майонезом.

Солю. А ви можете додати свої улюблені спеції, крім солі, наприклад. Але не багато, щоб не зіпсувати вкысовые відчуття.

Посипаю зверху твердим сиром, натертим на дрібну тертку. Ставлю в розігріту духовку випікатися 20-30 хвилин до готовності при температурі 180? С.

Voila! Мяско запеклось і готове до дегустированию. Bon Appetit!