Приготувати сирники в домашніх умовах — немає нічого простіше. А якщо зробити їх з персиками, то таке поєднання точно викличе захват у ваших домочадців.

Сирники дуже любить мій син, але звичайні йому не цікаві. Він любить їх з сюрпризами. Тому до сніданку він часто прокидається під пахощі свіжого чаю і, звичайно ж, сирників, в яких вже щось заховано.

Прекрасні смакові якості персиків в поєднанні з домашнім сиром зроблять сніданок з сирників дуже корисним і ніжним.
Часу на приготування такої страви ви витратите трохи, так і складність мала.


Беремо наступні продукти:
— сир домашній — 500 г, але якщо сім’я велика, беремо більше
— яйця курячі — 2 шт.
— цукор пісок — 2 ст. л. (для ласунів можна взяти більше цукру)
— сода — 1 ч. л.
— щіпка солі
— борошно — близько склянки (дивіться по консистенції)
— персики для начинки

Етапи роботи:
1. Я почала приготування сирників з того, що ретельно підійшла до вибору сиру. Постаралася підібрати такий, щоб при перетиранні він мав пастоподібну структуру. Сир повинен бути м’яким, а ось жирність сиру можна регулювати по своєму смаку.

2. Перетерла сир через сито, додала до нього 2 яйця.

3. Вымешала масу, ввела до неї цукор і соду. Забула сказати, що сир потрібно обов’язково присолити.

4. Сирну основу перемішала і на останньому етапі приготування ввела борошно. У мене пішов майже склянку, оскільки сир виявився надто м’яким.

5. А тепер мій найулюбленіший етап приготування — підготовка фруктів. Сьогодні це персики. Хоча, я думаю, що ви зможете використовувати будь-які інші фрукти або ягідки, спираючись на свій смак.

6. Персики я подрібнюю, сік зливаю.

7. Формую сирники. Розкачую руками коржик, всередину якої закладаю персики. Акуратно защіпаю і обсмажую сирники в рослинному маслі.

8. Залишилися персики я нікому не віддаю) Їх я викладаю на тарілку з сирниками перед подачею на стіл. Ще трохи сметанки і страва готова до вживання.